Over Beste voor je dier

Het is onze missie om te zorgen dat ieder huisdier het beste krijgt!

Bestevoorjedier.nl is dé vergelijkingssite voor jouw huisdier. Ons doel is om jou als baasje te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw huisdier. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen tijd, maar ook nog eens geld bespaart.

Wij schrijven onze artikelen en stellen onze selectie aan producten samen met een onafhankelijke blik en zonder voorkeur. Wij zijn niet verbonden aan en werken ook niet samen met merken. Zodoende weet je zeker dat onze producten 100% onafhankelijk zijn beoordeeld. Wij zorgen voor het beste voor jouw dier. Waarom? Omdat enkel het beste telt.

Het kan zijn dat je op onze website affiliate links terugvindt. Koop je iets via een link, dan krijgen wij in sommige gevallen een kleine commissie hiervoor. Echter, jij betaalt hier niets extra’s voor! Zo zorgen wij ervoor dat we de website kunnen blijven onderhouden.

Ook willen wij graag dat de informatie up to date blijft. Zie je iets wat niet klopt, of is het product niet meer op voorraad? Neem gerust contact op en we zorgen ervoor dat deze fout wordt opgelost.

Onze werkwijze

Voor het schrijven van onze artikelen spenderen wij vele uren aan het onderzoeken, analyseren en vergelijken van de beste producten voor jouw huisdier. Op deze manier proberen we een zo goed mogelijk advies te geven omtrent het beste product voor jouw dier.

Wij bevelen enkel de beste producten aan en maken daarin onderscheid in prijsklassen, merken en kwaliteit. Door naar uiteenlopende criteria te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste selectie aan producten kunnen laten zien. Lees bij onze beschrijving welke eigenschappen, functionaliteiten en voordelen de producten hebben. Bepaal voor jezelf wat jij belangrijk vindt voor jouw huisdier. Op basis hiervan kies jij altijd de beste producten uit!

Waarom ons vertrouwen?

Wij hebben maar één doel, namelijk het beste voor je dier en jou als baasje helpen bij het maken van de beste keuze aan producten. Onze selecties aan producten zijn zorgvuldig, onafhankelijk en op basis van vele uren onderzoek samengesteld. We werken niet samen met merken, zo garanderen wij uitsluitend onafhankelijke beoordelingen. Wil jij het beste voor je dier? Je vindt het hier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!